ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 10 ΧΛΜ

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΦΗΤΤΙΑ ΟΔΟ, ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΜΑ ΠΥΡΝΑΡΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΥΚΟΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ “ΣΤΑΥΡΟΣ”, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΟΜΒΡΙΟΥ ΔΙΟΣ (6ος Π.Χ.)

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΣΕΛΟΥ “ΣΤΑΥΡΟΣ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΙΑ ΣΠΗΛΙΑ, ΕΝΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΧΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΡΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΝΕΡΟ, ΚΑΠΟΙΟ ΣΝΑΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 4 ΩΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΛΠ)

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ