ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7ου ΕΥΚΛΕΙΟΥ και 3ου ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7ου ΕΥΚΛΕΙΟΥ και 3ου ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON

 

Τρέχω & Φροντίζω τον ΥΜΗΤΤΟ

5 διαδρομές | 46k/ 27k & 27k Plogging/ 15k/ 8,5k

350 αθλητές και αθλούμενοι, λάτρεις του βουνού και του υγιή ανταγωνισμού

Ο στόχος επετεύχθη, φροντίσαμε το βουνό μαζεύοντας σκουπίδια, αγωνιστήκαμε σε δύσκολες διαδρομές απολαύσαμε τη φυσική ομορφιά και συναναστραφήκαμε με ανθρώπους που δοκιμάσανε τα ατομικά τους όρια λαμβάνοντας δύναμη από το ίδιο το βουνό.

Η επιτυχία αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των συμμετεχόντων, κάθε τερματισμός και ένα χαμόγελο αυτό της επιτυχίας, της ικανοποίησης της ευγενούς άμιλλας, της συμμετοχής.

Πενήντα (50) εθελοντές-διασώστες των ομάδων Δασοπροστασίας των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κορωπίου, Ηλιούπολης, της Ε.ΔΑ.ΠΥ.Γ. (Εθελοντική Δασοπροστασία Πυρόσβεση Γλυφάδας), της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Μαρκόπουλου-Κουβαρά, του Ε.Ο.Σ. Ηλιούπολης στην υποδοχή των δρομέων στο βουνό και στους σταθμούς-περάσματα.

Στη διοργάνωση συνέβαλαν ο Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. (Οργανισμός Νεολαίας κ Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης), ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και της I.TR.A. (Παγκόσμια Ομοσπονδία αγώνων Trail).

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού Ελληνικού-Αργυρούπολης
ΒΙΚΟΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
ΒΙΟΧΥΜ
SAUCONY
RunningNews
Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης
Φυσιοθεραπευτής “Ηλίας Τόλος”
Φωτο-Τρέχουμε”
Ενεργειακές μπάρες Αρτοποιεία ΡΕΝΙΕΡΗΣ
Βιολογικοί Χυμοί,  Οικογένεια ΓΕΩΡΓΑ
Κρέμες αποκατάστασης Winmedica
Ηχητική κάλυψη Woodcam
Βιολογικά πατατάκια PANMAR F&B

Το Δ.Σ. και τα μέλη του ΕΥΚΛΗ ευχαριστούν ιδιαιτέρως όλους τους φορείς, τους χορηγούς και κυρίως όλους εσάς που σε απόλυτη ταύτιση με τους στόχους του συλλόγου συμμετέχετε στους αγώνες μας για την χαρά του αθλητισμού και της προσφοράς.

Μέρος των εσόδων του αγώνα θα δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες