TRIPLE LEAGUE TRIATHLON

Εσύ θα το χάσεις?

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογος Ιωνάς Τμήμα θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α συνδιοργανώνουν αγώνα τριάθλου TRIPLE LEAGUE.

Τώρα είναι η ευκαιρία να λάβεις μέρος σε ένα ξεχωριστό αγώνα Τριάθλου! Ο αγώνας θα διοργανωθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στο χώρο του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ.

Λίγα λόγια για τον IΩΝΑΣ ΑμεΑ

Ο Σύλλογός ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό τη θεραπευτική εκγύμναση ανθρώπων με αναπηρίες μέσω της υδροθεραπείας. Τα προγράμματά περιλαμβάνουν συμμετοχή από παιδιά έως ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν κινητικές, νευρολογικές και οπτικές παθήσεις. Το αθλητικό τμήμα είναι ένα από τα κορυφαία στη χώρα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη συγκομιδή βαθμολογίας, με συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το όραμά μας όμως δεν περιορίζεται μόνο στη θεραπευτική εκγύμναση και τον αθλητισμό. Οι αθλητές μας συμμετέχουν σε πολλές δράσεις για την ανάδειξη του παραθλητικού κινήματος, με βασικό μας
ύνθημα: “ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ“.


Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα:
https://racefinder.gr/search-races-el/triple-league-triathlon-2/
Facebook: Ιωνάς Ionas 2007
Instagram: ionas2007 & triplleague
e-mail: ionaraces@gmail.com

Ο “ΕΥΚΛΗΣ” ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ TRIPLE LEAGUE TRIATHLON ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΙΩΝΑΣ” ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚA.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΙΛ ΣΤΟ info@efklis.gr