ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΥΜΗΤΤΟ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 09:00 ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ ΠΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ  ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ 3ο ΧΛΜ ΘΑ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΠΙΜΠΕΣΗ(ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 13 ΧΛΜ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 5  ΩΡΕΣ.

ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ(ΒΟΥΝΟΥ), ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΝΑΚ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΒΡΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.