2η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ “ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON”

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 1ης ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON, ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 11ο ΧΛΜ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΜΕ ΤΗΝ 2η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON ΑΠΟ ΤΟ 11 ΧΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 20 ΧΛΜ

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8:00 ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΕΥΡΥΑΛΗΣ(ΑΡΧΑΙΑ ΣΦΗΤΤΙΑ ΟΔΟΣ)

ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 700 Μ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣE ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΒΑΡΕΛΑ (13 ΧΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ-2ος ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ 1η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ) ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΡΩΜΑ (750μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ), ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ 18 ΧΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ  ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ  ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ(20 ΧΛΜ), ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΒΕΛΛΑΣ” ΚΟΡΩΠΙΟΥ(23 ΧΛΜ) ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 14 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 840 Μ

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΣΒΑΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ(ΘΑΜΝΟΙ κ ΔΕΝΔΡΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ(ΒΟΡΡΙΑΣ 6 Β, ΣΥΝΝΕΦΙΑ, 13ο C ) ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΑΝ ή ΨΗΛΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ! 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON