1ος ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 46 ΧΛΜ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ 2200 Μ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ I.T.R.A. KAI ME 50% ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΥΜΗΤΤΟ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ “ΣΦΗΤΤΙΑ ΟΔΟ” ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ(7 ΧΛΜ), ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΒΑΡΕΛΑ(13 ΧΛΜ). ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 3 ΩΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΑ ΒΑΡΕΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΡΩΜΑ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 750 Μ(18 ΧΛΜ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΕΛΛΑΣ(23 ΧΛΜ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΣΤΑΥΡΟΥ(27 ΧΛΜ). ΕΚΕΙ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΦΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΣΙ-ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ(31 ΧΛΜ). ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 7 ΩΡΕΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ “10” ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ 350 Μ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΕΑ(37 ΧΛΜ).  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ 200Μ ΘΕΤΙΚΗΣ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗΣ(39 ΧΛΜ).

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(46 ΧΛΜ).

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ 10 ΩΡΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ