ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6ου ΕΥΚΛΕΙΟΥ κ 2ου ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON 2022

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 6ος ΕΥΚΛΕΙΟΣ κ 2ος ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ 340 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο Σ.Π.Α.Υ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΒΙΚΟΣ” ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Τ-SHIRT, ΖΑΚΕΤΑ, ΦΟΡΜΑ) Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ACERBIS, Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΚΑΛΟΥΣΟΣ”, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ¨ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΣΤΟ ΦΑΚΟΡΥΖΟ, ΤΟ ΦΩΤΟΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ, Ο ΑΡΗΣ ΑΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ, Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ, Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΛΙΛΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.(ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ)

ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.(ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ κ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ) ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ι.Κ.(ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ), ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ε.ΔΑ.ΠΥ.Γ.(ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ Ο Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΑΤΟΜΑ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΕΧ CHRONOLOG ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ RUNNING NEWS k ADVENTURE

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.

Ο “ΕΥΚΛΗΣ” ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ “ΕΥΚΛΗ”