ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 47 ΧΛΜ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΥΜΗΤΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ(20 ΧΛΜ). ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΗΜΙΟΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ(ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΠΕΥΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ). ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΩΝΤΑΣ ΤΑ “ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ” ΜΕ ΕΠΙΛΕΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ “ΕΥΚΛΗ”