ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΥΚΛΗ”

Ο “ΕΥΚΛΗΣ” ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ” ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 68 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 18:00 ΜΕ 22:00

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ “ΕΥΚΛΗ”

 

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

 

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει ομιλίες ως παρακάτω:

1. ΚΑΡΔΙΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: μακροζωϊα και ανεξαρτησία στην τρίτη ηλικία -συνταγογράφηση φυσικής δραστηριότητας”, από τον Ζαχαρόγιαννη Ηλία, Αναπληρωτή Καθηγητή ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ. (Ώρα 19:00)

2. “Δρομέας και Υπεραποστάσεις”, από τον Curatolo Leonardo, Προπονητή και δρομέα Υπεραποστάσεων.(Ώρα 19:20)

3. “Διατροφή και Μαραθώνιος”, από την Ακερμάνογλου Μαρίνα, Διατροφολόγο Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην αθλητική διατροφή.(Ώρα 19:40)

4. “Οι ψυχολογικές απαιτήσεις ενός Μαραθώνιου αγώνα”, από τον Ζαρώτη Γιάννη Ψυχολόγο με Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Ψυχολογία. (Ώρα 20:00)

5. “Αναπνευστικό σύστημα και άσκηση-Μικροβίωμα του εντέρου και άσκηση”, από τον Βενετούλη Δρόσο, Ιατρό Πνευμονολόγο-Φυματιολόγο και δρομέα Υπεραποστάσεων.(Ώρα 20:20)

6. “Έκτακτες καταστάσεις Πρώτων Βοηθειών σε ένα δρομικό αγώνα”, από τον Φεζούδη Κώστα, εκπρόσωπο της Ο.ΔΙ.Κ.(Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων) (Ώρα 21:00)

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται:

1. Πελματογράφημα δωρεάν, από 18:30 μέχρι 21:30.

Ευγενική χορηγία της εταιρείας “ΣΩΜΑ & ΥΓΕΙΑ”

2. Λιπομέτρηση δωρεάν, από 18:30 μέχρι 21:30.

Ευγενική χορηγία από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Ακερμάνογλου Μαρίνα.

(θα τηρηθεί προτεραιότητα, κατόπιν κράτησης δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, Κινητό τηλέφωνο, Πελματογράφημα ή και Λιπομέτρηση, στο e-mail: info@efklis.gr)

Στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου “Μίκης Θεοδωράκης” θα εκθέτονται προϊόντα αθλητικής διατροφής και θα υπάρχει κέρασμα από τον “ΕΥΚΛΗ”.

Χορηγία των εταιρειών “ΒΙΚΟΣ”, ΒΙΟΧΥΜ-ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, Emelia (μελάσα), Βλάχος Πέτρος (Προϊόντα μέλισσας), ΝΟΣΤΟΣ εκ φύσεως