ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΥΚΛΗ”

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 Ο “ΕΥΚΛΗΣ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 18:30 ΜΕΧΡΙ 21:30 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ” ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΥΠΡΟΥ 68-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

 

ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ

 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.ΔΙ.Κ.(ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ)

 

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ” ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει ομιλίες ως παρακάτω:

1. ΚΑΡΔΙΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: μακροζωϊα και ανεξαρτησία στην τρίτη ηλικία -συνταγογράφηση φυσικής δραστηριότητας”, από τον Ζαχαρόγιαννη Ηλία, Αναπληρωτή Καθηγητή ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ. (Ώρα 19:00)

2. “Δρομέας και Υπεραποστάσεις”, από τον Curatolo Leonardo, Προπονητή και δρομέα Υπεραποστάσεων.(Ώρα 19:20)

3. “Διατροφή και Μαραθώνιος”, από την Ακερμάνογλου Μαρίνα, Διατροφολόγο Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην αθλητική διατροφή.(Ώρα 19:40)

4. “Οι ψυχολογικές απαιτήσεις ενός Μαραθώνιου αγώνα”, από τον Ζαρώτη Γιάννη Ψυχολόγο με Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Ψυχολογία. (Ώρα 20:00)

5. “Αναπνευστικό σύστημα και άσκηση-Μικροβίωμα του εντέρου και άσκηση”, από τον Βενετούλη Δρόσο, Ιατρό Πνευμονολόγο-Φυματιολόγο και δρομέα Υπεραποστάσεων.(Ώρα 20:20)

6. “Έκτακτες καταστάσεις Πρώτων Βοηθειών σε ένα δρομικό αγώνα”, από τον Φεζούδη Κώστα, εκπρόσωπο της Ο.ΔΙ.Κ.(Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων) (Ώρα 21:00)

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΣΩΜΑ & ΥΓΕΙΑ” (ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ)

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ “ΜΑΡΙΝΑ ΑΚΕΡΜΑΝΟΓΛΟΥ” (ΔΩΡΕΑΝ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “EMELIA”  (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΛΑΣΑΣ)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΒΙΚΟΣ” (ΝΕΡΟ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ)

Η ΝΟΣΤΟΣ – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΒΙΟΧΥΜ-ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ” (ΜΕ ΕΝΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ)

Ο ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΣ ΤΟΥ “ΕΥΚΛΗ” ΠΕΤΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ)