ΕΚΛΟΓΕΣ “ΕΥΚΛΗ” 2022

Ο “ΕΥΚΛΗΣ” ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΩΡΕΣ 20:00 ΜΕ 22:00

ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΡΕΣ 19:00 ΜΕ 20:00

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ “ΕΥΚΛΗ”

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ δ.τ. “ΕΥΚΛΗΣ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Αθλητικός Σύλλογος με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΥΚΛΗΣ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ» που φέρει τον διακριτικό τίτλο «ΕΥΚΛΗΣ» με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του που ελήφθη στις 1-9-2022 καλεί τα Μέλη του σε Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου έτους 2022, σύμφωνα με τον Νόμο και το άρθρο 15 & β του καταστατικού του, και ώρα 19:00 μέχρι 22:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας που στεγάζονται επί της οδού Αργυρουπόλεως αρ. 96 (1ος όροφος) στην Αργυρούπολη Αττικής.

Για να επιτευχθεί απαρτία πρέπει να είναι παρόντα περισσότερα από τα μισά τακτικά και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη σύμφωνα με το άρθρο 15 & γ του καταστατικού, διευκρινίζεται ωστόσο ότι τα μέλη μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους και την ημέρα της Γ.Σ. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, όπως αυτή ορίζεται από το καταστατικό η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 8 Οκτωβρίου έτους 2022 χωρίς άλλη ειδοποίηση σύμφωνα με τον Νόμο και το άρθρο 15 & β του καταστατικού του, και ώρα 19:00 μέχρι 20:00 στον ίδιο τόπο και θα θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία όσα Μέλη κι αν παρίστανται.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ Απολογισμός διοικητικών πεπραγμένων χρήσεως 2021 και 2022 Οικονομικός Απολογισμός από το Δ.Σ., ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, συζήτηση επ΄ αυτών, ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως 2021 και 2022 και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για τα ανωτέρω.

2. ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Συζήτηση επί των προτάσεων των μελών του Συλλόγου που αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία του.

3. ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 15 & θ του καταστατικού και προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2022,2023 και 2024, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι δύνανται να είναι μέλη του Συλλόγου βάσει του Νόμου 2725/1999 υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι ταμειακώς εντάξει.

Με το πέρας της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες από ώρα 20:00 μμ μέχρι 22:00 μμ, με εκλογή εφορευτικής επιτροπής καθώς και εκλογή αντιπροσώπων του συλλόγου μας στην ΕΟΣΛΜΑ-Υ (ενός τακτικού κι ενός αναπληρωματικού).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΚΕΡΜΑΝΟΓΛΟΥ                                                                                  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ