ΕΚΔΡΟΜΗ “ΕΥΚΛΗ” ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ “ΛΕΒΑΔΟ 2023”

Ο Σύλλογος Δρομέων Ευκλής διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα πλαίσια του αγώνα Levados Trail 2023 που πρόκειται να λάβει χώρα στην Λειβαδιά την Κυριακή 22/1/2023.  Ο αγώνας έχει δυο διαδρομές (23,7K και 10,8K ) πράγμα που τον καθιστά ιδανικό τόσο σε έμπειρους δρομείς βουνού όσο και σε πιο αρχάριους. Το φυσικό περιβάλλον που λαμβάνει χώρα δε, είναι ξεχωριστό και πανέμορφο, ενώ η συμμετοχή στην “μεγάλη” διαδρομή αποτελεί κριτήριο για το Olympus Marathon!

Λεπτομέρειες για τον αγώνα και η σχετική προκήρυξη: https://levados.akol.gr/

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

Αναχώρηση από Metro Αργυρούπολης ώρα 6.00πμ. (Αυστηρά)

Θα γίνουν στάσεις (αν χρειαστεί) στην Ομόνοια και στo Super Market “Θανόπουλος” Κηφισιά για παραλαβή και εξυπηρέτηση των αθλητών που μένουν στα βόρεια προάστια.

Αφού φτάσουμε στην Λειβαδιά ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα μας ενώ μετά από αυτόν και ενώ περιμένουμε να τερματίσουν όλοι μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στην γραφική περιοχή.

Με το πέρας της εκδήλωσης και των βραβεύσεων θα μετακινηθούμε με το λεωφορείο σε παραδοσιακή ταβέρνα προκειμένου να γευματίσουμε όλοι μαζί και να τηρήσουμε το γνωστό πρωτόκολλο  της «αποκατάστασης».  Άλλωστε θα έχουμε πολλά να πούμε και να σχολιάσουμε για το αν το τσάι ήταν όντως του βουνού, αν τα σουβλάκια ήταν καλοψημένα και τι υψομετρική διαφορά είχαν οι αντιπυρικές…..

Στην Αθήνα εκτιμούμε θα φτάσουμε νωρίς το βράδυ έχοντας γεμίσει με ωραίες αναμνήσεις.

Το κόστος για την εκδρομή μας είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει:

  • την οργάνωση και τον συντονισμό,
  • την αμοιβή του οδηγού,
  • το πετρέλαιο,
  • τα διόδια,
  • φαρμακείο και
  • την ασφάλιση των συμμετεχόντων για την μεταφορά τους.

Το ποσό μπορεί να κατατεθεί στην λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς GR3301720810005081062736052 (Δικαιούχος Σύλλογος δρομέων “Ευκλής”) ή ακόμα καλυτέρα στα γραφεία μας στην Λ. Αργυρουπόλεως 94-96 κάθε ΤΡΙΤΗ 18.30-20.30 . Κατόπιν θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής μέσω mail στο info@efklis.gr καθώς και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και το σημείο επιβίβασης.)

ΠΡΟΣΟΧΗ: φροντίστε πριν από όλα να έχετε εξασφαλίσει την συμμετοχή στον αγώνα καθώς οι εγγραφές ενδέχεται να κλείσουν νωρίτερα.

Οι εγγραφές στον αγώνα είναι ΑΤΟΜΙΚΕΣ!  Μπορείτε λοιπόν να προχωρήσετε στην εγγραφή σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=94c9e831c20ef65b60b132846020c83d&l=GR

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας έως 08/01 και εφόσον οι εγγραφές είναι ακόμα ανοιχτές το ποσό της προκαταβολής θα επιστραφεί στο 100% (εκτός από τυχόν τραπεζικά έξοδα).  Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει η θέση σας να καλυφθεί από δρομέα που θα μας υποδείξετε.

Tέλος εθιστούμε την προσοχή για την πρόβλεψη του κατάλληλου ρουχισμού και σας συνιστούμε να λάβετε μέτρα ατομικής προστασίας για τον covid-19.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί μια όμορφη και χαρούμενη Κυριακή στην αγαπημένη μας φύση!!!

Με εκτίμηση,

TO ΔΣ του ΕΥΚΛΗ

Πληροφορίες:

Nίκος Σταματιάδης: τηλ 6932297672

Δημήτρης Αθηναίος: τηλ 6949498129

Δείτε τι μας περιμένει…. ???

https://www.youtube.com/watch?v=wPVf8y8M6IQ