1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ “ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON”

Ο “ΕΥΚΛΗΣ” ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON ΤΗΣ 9ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ “ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON”

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 2η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΜΕ ΤΗΝ 3η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ “ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON”

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 20 ΧΛΜ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 1100Μ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ “ΣΠΙΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ” ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΩΡΑ 09:00 ΑΚΡΙΒΩΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ “ΣΦΗΤΤΙΑ”

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ 13ο ΧΛΜ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΙΛΗΤΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙΚΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ-ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ (4ο ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ).

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ “ΜΑΝΤΡΙ” ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ).

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ “ΣΦΗΤΤΙΑ ΟΔΟ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ(6ο ΧΛΜ).

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ “ΣΦΗΤΤΙΑ ΟΔΟ” (ΑΡΧΑΙΑ ΟΔΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΠΙΟΥ) ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΥΚΟΦΥΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΤΟΥ “ΣΤΑΥΡΟΥ” (7ο ΧΛΜ) ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΗΣ “ΝΤΟΥΚΑΣ” ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ “ΤΡΥΠΙΑ ΣΠΗΛΙΑ”(8ο ΧΛΜ) ΚΑΙ ΤΙΣ “ΤΡΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ”(9ο ΧΛΜ).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 10ο ΧΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕ-ΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΤΕΡΨΙΘΕΑ) ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ “ΒΑΡΕΛΑΣ”, “ΠΡΩΤΗ ΠΟΡΤΑ” ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ(13ο ΧΛΜ).

ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΗΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ “ΜΑΝΤΡΙ” ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΥΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙΚΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙ-ΣΟΥΜΕ ΣΤΟ “ΣΠΙΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ “ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON”

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ, ΕΝΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ)

ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΑΘΛΗΤΗ 4 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ info@efklis.gr

ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6945391831 (ΑΚΕΡΜΑΝΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ)

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ GOOGLE EARTH

ΑΡΧΕΙΟ GOOGLE EARTH