«Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΑ»

Ανακοίνωση του Παύλου Λέκκα πρώην Προέδρου του ΕΥΚΛΗ και νυν Γ. Γραμματέα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ 

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στις 18:00 «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» στο Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας), με διοργανωτές το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και τον Σύλλογο «Ιωνάς ΑμεΑ», αναδεικνύοντας τον Πολιτισμό μας και τις κοινωνικές μας ευαισθησίες που νοηματοδοτούν την ζωή μας και παράλληλα βοηθούμε τα παιδιά που φιλοξενούνται στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας.
Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων-ΕΥΚΛΗΣ, ο οποίος έχει στον πυρήνα της φιλοσοφίας του την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά που τον έχει καταξιώσει στην συνείδηση, όλων των δρομέων που ενστερνίζονται τις αρχές του, θα συμμετάσχει μαζικά στους προγραμματισμένους εκείνο το απόγευμα αγώνες για την ενίσχυση των παιδιών που φιλοξενούνται στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας, τόσο αθλητικά όσο και εθελοντικά.
Σ` αυτούς τους αγώνες θα υπάρχουν μόνο ΝΙΚΗΤΕΣ, νικητές θα είναι τα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή αυτή, νικητές θα είναι όλοι οι δρομείς που θα ανταποκριθούν στο προσκλητήριο που τους απευθύνεται και θα δώσουν βροντερό παρών, νικητές θα είναι όλοι οι δωρητές που θα καταθέσουν χρήματα και δεν θα τρέξουν, νικητές θα είναι όλοι οι χορηγοί των αγώνων, νικητές θα είναι οι διοργανωτές, νικητές θα είναι οι εθελοντές και τέλος νικητές θα είναι όλοι όσοι καθ` οιονδήποτε τρόπο εμπλακούν στους αγώνες.
Σας περιμένουμε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ να αγκαλιάσετε αυτή την κίνηση και να έρθετε στον φιλόξενο χώρο του ΠΙΚΠΑ Βούλας!!!!!!
Όσο μαζικότερη είναι η συμμετοχή, τόσο επιτυχέστερο θα είναι το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος.
ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΚΚΑΣ
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
Π.Α.Α.ΠΑ.Βούλας
213 200 7918
213 200 7947
213 200 7941
Άννυ Μανιάτη
Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α)
694 4626763
Γιώργος Γκούντας
Συντονιστής Συλλόγου Ιωνάς ΑμεΑ
697 2443334
Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Τεχνικός Διευθυντής Διοργάνωσης
697 7966003